keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tieveljet vaikenevat

TIEDON PIMITTÄMINEN Kukaan ei enää muistane, että muutama viikko sitten maassamme parkui suuri isojen miesten huutokuoro sitä, kuinka tiebudjetit ovat riittämättömiä. Ja sitä, kuinka liikenneministeri asioihin puuttumalla sotkee hyvät hankkeet, joista on kaikessa rauhassa saunassa jo sovittu. Ja siitä, kuinka tieasiat ovat nyt menneet rempalleen, kun on tullut tällainen hankala änkyrä ministeriksi sekoittamaan asioita. Ja kuinka edellisen hallituksen aikaan oli tieasioilla kissan päivät, kun rahaa riitti ja asiat rullasivat.

Nyt on kuitenkin tutkittu, että edellisen liikenneministerin kaudella rahaa puuttui kolmannesmiljardi, eli 350 miljoonaa euroa.

Tieveljet ovat nyt aivan hiljaa. Heidän kannattaa, sillä tieto on heidän kannaltaan äärimmäisen nolo. Edellinen liikenneministerikin änkyttää vain toimineensa sen ymmärryksen mukaan, joka hänellä on. Todellisuudessahan hän on tässä jäänyt kiinni valehtelusta, josta vasta hetki sitten syytti seuraajaansa eduskunnan istunnossa.

Mutta kuten kissakin tippuu aina tassuilleen, tieveljillä käy taas tuuri. Joku 350 miljoonaa ei nyt ketään kiinnosta, kun kaikki ovat valitsemassa pukujaan huomiselle hyvien veljien vastaanotolle. Jatkoilla sitten siiderihumalassa sihistään, kuinka hyvä maa se tämä meidän maa on.

Ylioppilas Puupponen

1 kommentti:

  1. Liikenne- ja viestintäministerin rooli on hoitaa puuttuvat rahat lisäbudjetissa.

    VastaaPoista