sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Silmäniloa Veljille

VALTA Hyvillä Veljillä on tänä aamuna kotiarestia ja golfvuorot siirretty iltaan, onhan äitienpäivä, eli toinen naisten päivistä. Onneksi loput 363 saadaan olla jätkien kesken ja päättää asioista ilman hameväen häiritseviä huomautuksia ja näkökulmia.

Maanantaina päästään jälleen Helsingin Pörssiklubille istumaan. Siinä se on kunnon klubi, 1520 jäsentä ja heistä naisia nolla. On pidetty tämä talouselämä tällaisena miesten juttuna hei. Naisilla on sitten omat osaamisalueensa.

Keskiviikkona on Keskiviikkokerho. Sielläkin voivat Markut, Hannut, Jussit ja Matit sopia asioista keskenään, eikä tarvitse lämmittää tyttöjen saunaa.

Perjantaina voisi käydä vaikka idänkauppaa junailevan East Officen 23-miehisen hallituksen kokouksessa, jos jäi kerhossa jotain kesken Kaskealan tai Liliuksen kanssa.

Ja pääsee sinne Pörssiklubillekin nainen, kun tulee miesseurassa ja on hyvä jätkä - ihan kuin 60-luvulla ravintoloihin yleensäkin. Niin lupasi klubin johtaja Michael Nyman, kun Yle teki jätkien kerhosta juttua. "Erittäin mukavaa, kun jokunen nainen aina tulee tänne klubille vieraaksi, niin on mullekin jotain silmäniloa", lausui Nyman ja toivottaa äideille menestystä kodin onnettarina.

Ylioppilas Puupponen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti