maanantai 7. toukokuuta 2012

Jääkiekko: Asiakkaan mielipiteellä ei ole väliä

AHNEUS Helsingissä pelattavien jääkiekon MM-kisaotteluiden korkeista lipunhinnoista hermostuneiden asiakkaiden mielipidettä ei oteta huomioon. Asiasta ilmoitti sunnuntaina kansainvälisen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola. Puheenjohtaja Kummola jättää myöskin kulttuuri- ja urheiluministerin esittämän arvostelun "omaan arvoonsa", onhan se esitetty rahvaiden Facebookissa, jonne jääkiekon velikerhon eliittipamput eivät käsiään sotke.

Jääkiekkoeliitti huomauttaa arvosteijoille, että laji on kokonaisuudessaan muun yhteiskunnan yläpuolella, eikä se ota palautetta sen paremmin lipun hinnoista kuin mistään muustakaan, esimerkiksi lajissa pesivästä väkivaltakulttuurista. Tosin yhteiskunnan pitäisi rakentaa lisää jäähalleja veronmaksajien rahoilla, jääkiekon kalekerho muistuttaa.

Peleihin vielä menossa olevien rahvaiden tulee muistaa, että jääkiekon kansainvälisen käytännön mukaisesti kisakatsomoista poistetaan "yleisistä syistä" kaikki Kale-setää ja Aljaksandr Lukashenkaa arvostelevat lakanat.

Ylioppilas Puupponen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti