perjantai 9. maaliskuuta 2012

Hilkka Ahde pilaa Hyvä Veli -hankkeen

VALTA Ylen A-talkissa oli luvassa kiintoisa AKT väittely, kun kaksi Timo Rädyn tukijaa kohtaisi kaksi Rädyn vastustajaa. Tunnelma lässähti, koska Räty-leiri peruutti tulonsa. Pois jäivät entinen demarikansanedustaja Tero Rönni ja AKT:n hallituksen ex-varapuheenjohtaja Pentti Perkiöniemi. AKT-hallituksen nykyjäsen Jarkko Arpula arveli ohjelmassa, että miehiä hävettää sen verran, että ei he eivät kehtaa tulla kertomaan, mitä on tullut tehtyä. Aivan kuin rätyläiset olisivat heittämässä pyyhkeen kehään. Ainakaan heillä ei ole mitään, millä he voisivat puolustautua.

Rönni on vihjaillut, että koko sopassa kyse on valtapelistä, jonka nappulaksi Hilkka Ahde on joutunut. Rönni on oikeassa, että valtapeliä pelataan, mutta suurin nappuloiden siirtelijä on Timo Räty, ei Ahde tai kukaan hänen tukijansa. Kuljetusalalle valmistellaan 100 000 jäsenen suurliittoa. Siihen tulisivat mukaan bussi- ja rekkakuskit, ilmailuala, posti ja logistiikka, merimiehet, lentoemännät ja stuertit sekä veturimiehet.

Timo Räty ja hänen taustajoukkonsa ovat varmistelleet itselleen uudessa suurliitossa hyviä asemia. Nyt hanke on menossa mönkään, koska neuvottelut on keskeytetty AKT:n sisäisen riitelyn takia.

AKT:n hyvä veli -kerholaisia tietysti sapettaa, koska Hilkka Ahde on pilannut heidän hankkeensa. Rädystä taatusti kaavailtiin uuden liiton puheenjohtajaa, mikä olisi tehnyt hänestä ay-maailman kärkinimen. Ja tukijoille olisi tietysti ollut luvassa hyviä työpaikkoja. 

Salaneuvos Vilmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti