lauantai 23. kesäkuuta 2012

Nälkämaahan saatiin Makkaraa

KESKITTYMINEN Tiedotusvälineet uutisoivat, että suomalaiset ovat alkaneet ostaa raakamakkaraa. Tosiasiassa suomalaiset ovat nyt alkaneet saada ostaa raakamakkaraa. Luultavasti he olisivat ostaneet sitä iät ja ajat, jos sitä olisi ollut tarjolla.

Raakamakkara on makkaran alkuperäinen ja jalo muoto, jonka tarjoamiin nautintoihin Suomen demokraattisen kansantasavallan jäsenillä ei ole tähän asti ollut oikeutta, koska alan teollisuus on katsonut järkevämmäksi myydä narskuvia kompaktimakkaroitaan.

Uutinen on monella tapaa iloinen. Paitsi, että hyvän makkaran kunnia on palaamassa, samalla todistettiin tyhjäksi suurten kauppaketjujen hokema siitä, kuinka he myyvät sitä, mitä kansa haluaa. Ei: kansa voi ostaa vain sitä, mitä he myyvät.

Yksi syy siihen, että suomalaiset keskittyneiden ruokatehtaiden kanssa ruokkiva SK-mafia on joutunut taipumaan, on yksinkertaisesti se, että raakamakkara on ollut monelle kansantasavaltamme jäsenelle syy siirtyä markkinoitamme ikävällä tavalla sotkevan saksalaisen ruokakaupan asiakkaaksi.

Vielä on siis toivoa, että ruokakaupassa on kilpailua, ja myös campingmössöteollisuus joku päivä joutuu nöyrtymään. 

Ylioppilas Puupponen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti