keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Auttakaa miespoloja

LOBBAUS Sisar Hento Valkoinen katsoi tiistai-iltana väritelevisiostaan Susi-illan. Ennakkoon illasta odotettiin maaseudun kansan ja kaupunkipiipertäjien kiihkeää yhteenottoa.

Sellaista ei koskaan tullut.

Ilta olikin vain nurkkaan ajetun suomalaisen uroksen tilitys siitä, kuinka jokin selittämätön kalvaa mieltä ja syö miestä. Sisar H.V. tunsi ajoittain jopa sääliä. Noita poikia pitäisi jotenkin auttaa.

Oli insertti, jossa kyseltiin kylällä, mitä kylän miehet ajattelevat susien kaadoista. Pieni hymyn kare käväisi vastustamattomasti aikuisten pikkupoikien huulilla, kun he lausuivat, miten tärkeää on tappaminen, luvalla tai ilman.

Studioon oli saatu myös oikea salakaataja, joka silminnähden nautti saamastaan huomiosta. Salakaatajan mukaan lakia on rikottava, jotta vaimo ei ala pitää miestä munattomana.

Myös maatilan isäntä ja metsästäjäliiton puheenjohtaja muistuttivat, että laki otetaan omiin käsiin, jos suomalainen mies ei saa tahtoaan läpi.

Tällaisten ihmispolojen käsissä on maaseudun vallankäyttö.

Studiossa polot ilmoittivat edustavansa maaseudun asukkaita. Tosiasiassa he edustavat vain sitä osaa maaseudun asukkaista, joille pieni ja harvinainen petoeläin on noussut edustamaan elämässä ja valtapolitiikassa koettuja pettymyksiä. Kylien äänekäs egoistiporukka pitää kokoaan suurempaa meteliä, eikä edusta maltillista enemmistöä, joka ei halua elää susipelottelun keskellä.

Osa puhujista jopa tunnusti, ettei nyt itse asiassa puhuta susista. Sudet eivät tiedä EU-katkeruudesta, kuntaliitoksista, maatalouden ahdingosta ja palveluiden kaikkoamisesta mitään, mutta joutuvat kantamaan kaikista näistä syntyneen pahoinvoinnin. Metsästäjäliiton puheenjohtajan kaltaiset agitaattorit tietävät tämän hyvin, ja käyttävät tilanteen hyväkseen lietsoessaan joukkojaan vihaamaan. Itse he ovat todellisuudessa eliittiä, ja viime kädessä eliitin puolella.

Jos agitaattoreiden vaatima muutos susipolitiikkaan joskus toteutuu, polot joutuvat tyhjän päälle. Ei ole mitä vihata - mitäs sitten tehdään?

Sisar H.V.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti