perjantai 20. heinäkuuta 2012

VR kilautti kaverille

LOBBAUS Rautateillämme ainoa sallittu matkustajien kuljettaja, VR on ryhtynyt tutkimuslaitokseksi ja tehnyt tiedotteensa mukaan kyselyn "suurille puolueille". VR:lle "suuria puolueita" näyttävät olevan omat kaverit, eli kokoomus, SDP ja keskusta, eli suurin, toiseksi suurin ja neljänneksi suurin. Kolmanneksi suurin ei siis ole "suuri puolue".

Myös kyselyn kohderyhmä on erikoinen: 60 puoluekokousedustajaa. Sitä, miten on päädytty kaikista sadoista puoluekokousedustajista juuri kuuteenkymmeneen, ja keihin heistä, ja miksi, ei kerrota. Myöskään kysymyksiä ei kerrota.

Näistä lähtökohdista ei kerhomme vaivaudu kommentoimaan tiedotteen johtopäätöksiä mitenkään, vaan luokittelee tämä eriskummallisen kyselyn sarjaan "lobbaus".

Ylioppilas Puupponen

2 kommenttia:

  1. "Tutkimuksen" "tuloksista" voi vetää vain sen johtopäätöksen, että VR:n pääkonttorissa on vetelät housuissa. VR:ssä on herätty huomaamaan, että monopoli sortuu heidän altaan kiihtyvää vauhtia.

    Vai onko näin läpinäkyvälle tiedotteelle muita mahdollisia selityksiä?

    - Tj. Hunttala

    VastaaPoista
  2. On siellä VRllä unohdettu muutakin kuin kolmanneksi suurin puolue. Niiden mielestä raideliikennettä on vain niiden oma junaliikenne. Metro ja ratikat ei ole eikä varmaan vaikuta kanssa mitään. Haluuhan VR tehdä Helsinkiinkin oman metron, mutta ei aio itse maksaa siitä kun valtion pitää maksaa.

    VastaaPoista