torstai 13. marraskuuta 2014

HS pimitti Liikenneviraston Pisara-kritiikin

VALTA Valta pääkaupunkiseudulla kuuluu seudun isoille jätkille, ja heitä edustaa Helsingin Sanomat. Näin kuuluu Suomen napa-alueen oma valtasääntö, joka on jälleen tullut härskillä tavalla todetuksi.

Pisara-rataa kannattava Helsingin Sanomat nimittäin pimitti 13.11.2014 lukijoiltaan kokonaan päivän merkittävän uutisen, eli sen, että Liikennevirasto pitää Pisara-rataa hankkeena, jonka toteuttamista pitäisi siirtää.

Sen sijaan, että Hesari olisi kertonut tämän lukijoilleen, vielä samana iltana se julkaisi uutisen, jossa korostetaan maanalaisen radan etuja ja annetaan ymmärtää, että Pisara etenee jo koneistossa kohti varmaa toteutusta. Liikenneviraston tuoreesta, pisarajätkille ei-toivotusta kannasta ei mainita mitään, vaan kerrotaan sivumennen, että LVM ja Liikennevirasto ovat "selvittäneet Pisaran rahoitusmalleja".

Kuinka ollakaan, kun Puupponen selaili Hesaria mobiililaitteellaan, heti Pisara-söpöilyn alla oli Hesarin toimittajan pääkirjoitussivuilla julkaistu kolumni, jossa arvioidaan venäläisen tietotoimisto Sputnikin tuovan Suomeen tullessaan myös propagandaa.

Hesarissahan me emme sellaista koskaan joudu sietämään.

Ylioppilas Puupponen

1 kommentti:

 1. No nyt kissa on kuitenkin pöydällä ja lienee ymmärretty Arkadianmäelläkin.
  http://www.rautatiematkustajat.fi/SRM_Pisarakirje.pdf
  http://kalevikamarainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180472-avoin-kirje-paaministeri-alexander-stubbille

  Terveisin Kalevi Kämäräinen
  http://www.rautatiematkustajat.fi/index.htm
  https://www.facebook.com/pages/Rautatiematkustajat/158345494253217

  VastaaPoista