torstai 12. joulukuuta 2013

Sähkeuutisia Veli-Suomesta

KANSA MAKSAA Tässä Hyvä Veli -sähkeuutiset, hyvää iltaa, tyhmä kansa.

Aluksi kotimaasta: Fortum on myynyt sen sähkönsiirtoverkon, jonka myymisestä hallituksen ministereillä ei ollut vielä muutama viikko sitten eduskunnan kyselytunnilla mitään tietoa. Silloin kuulimme, että tällaista vasta tutkitaan, eikä mistään myynnistä ole päätetty. Nyt on, joten olkaa hiljaa.

Lopuksi kotimaasta: Espoon kaupunginjohtaja ihmettelee, miksi lainvoimaisen lahjustuomion äskettäin saanutta Espoon teknistä johtajaa Olavi Loukoa pitäisi jollakin tavalla rangaista esimerkiksi erottamalla hänet. Luottamushan on täydellinen: suhdetoiminta rakennusliikkeiden kanssa sujuu veljien kannalta luottamuksellisissa merkeissä. Muut olkaa hiljaa.

Lopuksi kyselytutkimus. Kumpiko tulee yhteiskunnalle kalliimmaksi,

a) Sisustusremonttejaan työnantajalla maksattava, keskihintaisella mutta avokattoisella bemarilla ajava bimbo kuntien eläkevakuutusjohtaja vai

b) Rakennusliikkeiltä lahjuksia vastaanottava, miljardiluokan kyseenalaisia jättiostoksia junaileva suuren kaupungin tekninen johtaja?

Väärän vastauksen voitte saada laskemalla median kummastakin asiasta kirjoittamat merkkimäärät sekä muistamalla, kumpi joutui eroamaan. Nyt ei näy markojunkkareita eronkiilto silmissä virnistelemässä, kun oma kaveri Espoon organisaatiossa on tapetilla.

Voitte vastata ympyröimällä haluamanne vastauksen näyttöönne vaikkapa naulan kärjellä. Näin muistatte jatkossakin, että veljet voittavat aina.

Ylioppilas Puupponen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti